Traiteur Marc Thys

- Homepage - - Barbecue - - Koud en warm buffet - - Koud buffet - - Klein koud buffet - - Recepties - - Sfeerbeelden - - Contact - - !!NIEUW!! Kant-en-klare warme maaltijden -

Beste klanten,

Na een jarenlange ervaring in barbecues, koude en warme buffetten, zijn we sinds oktober 2012 gestart met een gloednieuw concept; het leveren van kant-en-klare warme maaltijden aan huis. 

Vanaf nu leveren wij elke dag warme maaltijden aan huis, uitgezonderd in het weekend. Indien gewenst wordt er op vrijdag een extra maaltijd voor zaterdag/zondag geleverd.

Een volledig menu bestaat uit dagverse soep, een hoofdgerecht en een dessertje. Uiteraard is het ook mogelijk om de soep en/of het dessertje achterwege te laten. Momenteel werken wij met dagmenu’s die dagelijks variëren. Ook is er een weekmenu beschikbaar indien het dagmenu niet uw voorkeur heeft.

U ontvangt de maaltijden warm aan huis in daartoe speciaal ontworpen  thermoboxen waarin de maaltijd minstens 2 uur op ideale temperatuur blijft. U heeft ook de mogelijkheid om de maaltijden ‘s avonds af te halen tussen 16:00u en 19:00u. De maaltijden dienen dan wel zelf opgewarmd te worden.KLIK HIER voor meer afbeeldingen.


KLIK HIER een eerste voorbeeldmenu te openen.

KLIK HIER om een tweede voorbeeldmenu te openen.  Prijzen

Per volledige maaltijd, all in : € 10,00 Btw incl.

Hoofdschotel met enkel soep: € 8,50 Btw incl.

Hoofdschotel met enkel dessert: € 9,00 Btw incl.

Enkel hoofdschotel: € 7,50 Btw incl.


Wenst u de maandmenu's binnenkort in uw mailbox te ontvangen, of wenst u meer informatie? Laat hieronder uw gegevens achter, en wij houden u op de hoogte!